Neokomerc

 

Preduzeće Neokomerc osnovano je sa ciljem da pruži kompletnu podršku u nabavci repro materijala za kancelarije i projktne biroe. Preduzeće Neokomerc u ponudi ima širok spekatar proizvoda koji će Vam omogućiti nabavku kompletnog kancelarijskog materijala na jednom mestu. Na prezentaciji je prikazan samo manji deo materijala koje možemo da Vam ponudimo. Saradnja sa velikim brojem direktnih proizvodjača i uvoznika nam omogućava da Vam obezbedimo sve što je potrebno za vaš posao.
U segmentu nabavke repromaterijala za laserske i inkjet štampače možemo vam ponuditi materijale renomiranih proizvođača: CANON, HEWLETT PACKARD, LEXMARK, SAMSUNG.
Vremenom smo uvideli da pored nabavke materijala postoji potreba za pružanje određenih usluga te smo u našu ponudi uvrstili i usluge fotokopiranja, štampanja i koričenja. Time smo zaokružili kompletan proces rada kako kancelarija tako i projektnih biroa.
Kao posebnu pogodnost u našem poslovanju navodimo da sve porudžbine možete izvršiti telefonom ili elektronskom poštom a isporuka je na vašu adresu.